ˆ

Rejestr zmian

Drukuj informację Lista zmian

Lista zmian

Zmiany z dnia: 2019-02-18

Czas Wprowadzona zmiana Informacja Zmiany wprowadził
09:16:37 Dodanie elementu Zamówienia publiczne - załącznik „Wykonanie usługi hotelarsko – restauracyjnej wraz z zapewnieniem sali warsztatowej, na potrzeby dwudniowego spotkania upowszechniającego i promującego koncepcję systemu standaryzacji PES o charakterze reintegracyjnym, w ramach projektu pt. „Efekt Synergii – koordynacja lubuskiej ekonomii społecznej”. Paulina Soydam

Zmiany z dnia: 2019-02-12

Czas Wprowadzona zmiana Informacja Zmiany wprowadził
17:26:40 Upublicznienie elementu Zamówienia publiczne - ogłoszenie Usługi hotelarskie i restauracyjne wraz z salą szkoleniową na potrzeby 1 (jednego) dwudniowego spotkania realizowanego w ramach projektu partnerskiego, pt. Kooperacja - efektywna i skuteczna” w ramach Osi Priorytetowej II Efektywne polityki publiczne dla rynku pracy, gospodarki i edukacji, Działania 2.5 Skuteczna pomoc społeczna Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój na lata 2014-2020 współfinansowanego z Europejskiego Funduszu Społecznego Paulina Soydam

Zmiany z dnia: 2019-02-06

Czas Wprowadzona zmiana Informacja Zmiany wprowadził
11:21:38 Upublicznienie elementu użytkownik Arkadiusz Matysiak Agnieszka Szymczukiewicz- Chałupka
11:15:55 Upublicznienie elementu użytkownik Janina Brandt Agnieszka Szymczukiewicz- Chałupka
11:10:26 Upublicznienie elementu użytkownik Aleksandra Ciszewska Agnieszka Szymczukiewicz- Chałupka
08:39:07 Upublicznienie wyników naboru elementu wakaty - ogłoszenie ROPS.XI.110.3.3.2019 Paulina Soydam
08:38:37 Upublicznienie elementu wakaty - załącznik ROPS.XI.110.3.3.2019 Paulina Soydam
08:37:42 Edycja elementu wakaty - ogłoszenie ROPS.XI.110.3.3.2019 Paulina Soydam
08:36:23 Deaktywacja wyników naboru elementu wakaty - ogłoszenie ROPS.XI.110.3.3.2019 Paulina Soydam

Zmiany z dnia: 2019-01-29

Czas Wprowadzona zmiana Informacja Zmiany wprowadził
13:38:04 Edycja elementu Zamówienia publiczne - ogłoszenie ZAPYTANIE OFERTOWE „Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych obejmujących przygotowanie, dostarczenie i podanie posiłków dla uczestników spotkań prowadzonych w ramach projektu „Kooperacja - efektywna i skuteczna”. Paulina Soydam

Nawigacja między stronami listy informacji

« powrót do poprzedniej strony