ˆ

Wyniki

Pobierz dane XML Zamówienie publiczne: ZAPYTANIE OFERTOWE „Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych obejmujących przygotowanie, dostarczenie i podanie posiłków dla uczestników spotkań prowadzonych w ramach projektu „Kooperacja - efektywna i skuteczna”. Drukuj informację Zamówienie publiczne: ZAPYTANIE OFERTOWE „Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych obejmujących przygotowanie, dostarczenie i podanie posiłków dla uczestników spotkań prowadzonych w ramach projektu „Kooperacja - efektywna i skuteczna”.

Szczegóły informacji

ZAPYTANIE OFERTOWE „Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych obejmujących przygotowanie, dostarczenie i podanie posiłków dla uczestników spotkań prowadzonych w ramach projektu „Kooperacja - efektywna i skuteczna”.

Status: rozstrzygnięty

Tryb: zapytanie ofertowe

Rodzaj zamówienia: Usługi

Zamawiający: Regionalny Ośrodek Polityki Społecznej w Zielonej Górze

Finansowanie: Projekt partnerski Kooperacja - efektywna i skuteczna

Nr UZP: nie dotyczy

Termin składania ofert / wniosków: 2018-08-31 14:30:00

Miejsce złożenia oferty: Regionalny Ośrodek Polityki Społecznej w Zielonej Górze

Ogłoszono dnia: 2018-08-22 przez Jakub Piosik

Treść:

Regionalny Ośrodek Polityki Społecznej w Zielonej Górze, w ramach projektu partnerskiego
pt. „Kooperacja – efektywna i skuteczna”,  współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Osi Priorytetowej II Efektywne polityki publiczne dla rynku pracy, gospodarki
i edukacji, Działania 2.5 Skuteczna pomoc społeczna Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój na lata 2014-2020”, zaprasza do składania ofert na zadanie pn.: zapewnienie usług cateringowych obejmujących przygotowanie, dostarczenie i podanie posiłków dla uczestników spotkań prowadzonych w ramach projektu „Kooperacja - efektywna i skuteczna”.
 
1. Opis przedmiotu zamówienia: opis przedmiotu zamówienia został zawarty w załączniku nr 1.
 
2. Wymagany termin realizacji przedmiotu zamówienia: wrzesień 2018 – grudzień 2018. Szczegółowe terminy reguluje projekt umowy oraz Opis przedmiotu zamówienia;
 
3. Zamawiający dokona oceny ofert wg kryteriów:
1)  Kryterium dostępu – na podstawie art.15a ustawy z dnia 27 kwietnia 2006 r. o spółdzielniach socjalnych (Dz. U. z 2018r. poz.1205) Zamawiający zastrzega, że o udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wyłącznie spółdzielnie socjalne, działające na podstawie ustawy lub właściwych przepisów członkowskich Unii Europejskiej lub Europejskiego Obszaru Gospodarczego.
2)  Kryterium oceny – cena 100%
4. Wykonawca składając ofertę zobowiązany jest złożyć następujące dokumenty:
  1. Formularz  oferty wg załączonego wzoru – załącznik nr 2.
5. Opis sposobu obliczenia ceny w składanej ofercie:
Cena  powinna zawierać:
  1. wartość usługi określoną w  oparciu o przedmiot zamówienia;
  2. obowiązujący podatek od towarów i usług (VAT);
  3. cena podana przez wykonawcę za świadczoną usługę jest obowiązująca przez okres ważności  umowy i nie będzie podlegała waloryzacji w okresie jej trwania.
 
6. Zamawiający wybierze ofertę z najniższą ceną oraz spełniającą kryterium dostępu.
 
7. Opis sposobu przygotowania oferty:
1. Ofertę należy złożyć w  kopercie lub przesłać w formie elektronicznej;
na kopercie należy umieścić nazwę i adres wykonawcy oraz zamawiającego  tj. Regionalny Ośrodek Polityki Społecznej w Zielonej Górze, Al. Niepodległości 36, 65 - 042 Zielona Góra, z opisem: oferta na usługi cateringowe - projekt „Kooperacja – efektywna i skuteczna”, lub przesłać w formie elektronicznej na adres sekretariat@rops.lubuskie.pl, w tytule przesłanej wiadomości proszę wpisać: oferta na usługi cateringowe - projekt „Kooperacja – efektywna i skuteczna”.
2. Cena podana w złożonej ofercie ma być podana cyfrowo i słownie oraz wskazana stawka na jedną osobę. Oferta cenowa winna być sporządzona wyłącznie w języku polskim. Formularz należy wypełnić czytelną i trwałą techniką. Formularz należy czytelnie podpisać i opieczętować.
3. Przedmiot zamówienia został podzielony na cztery części (A, B, C, D). Wykonawca może złożyć ofertę (zał. nr 2) na dowolną liczbę części.
 
8. Miejsce i termin złożenia oferty:
Ofertę  należy złożyć w terminie do dnia 31.08.2018r. w siedzibie zamawiającego,tj. w Regionalnym Ośrodku Polityki Społecznej w Zielonej Górze, Al. Niepodległości 36, 65 – 042 Zielona Góra, lub w formie elektronicznej na adres: sekretariat@rops.lubuskie.pl, w tytule przesłanej wiadomości proszę wpisać:. oferta na usługi cateringowe - projekt „Kooperacja – efektywna i skuteczna”.
1. Oferta otrzymana przez zamawiającego po terminie  podanym powyżej  zostanie wykonawcy zwrócona.
 
9. Osobą uprawnioną do kontaktów z wykonawcami jest: Agata Dorocka, tel. (68)323 18 87, adres e-mail: a.dorocka@rops.lubuskie.pl, Paulina Soydam tel. (68)323 18 87, adres email:p.soydam@rops.lubuskie.pl
 
10. Informacje dotyczące zawierania umowy.
 
 
                                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                                                                

Załączniki

Rejestr zmian

Podmiot udostępniający informację:
Podmiot udostępniający informację:
Regionalny Ośrodek Polityki Społecznej w Zielonej Górze
Osoba, która wytworzyła informację:
Osoba, która wytworzyla informację:
Jakub Piosik
Data wytworzenia informacji:
Data wytworzenia informacji:
2018-08-22
Osoba, która odpowiada za treść:
Osoba, która odpowiada za treść:
Jakub Piosik
Data wprowadzenia do BIP
Data wprowadzenia do BIP
2018-08-22 14:38:49
Wprowadził informację do BIP:
Wprowadził informację do BIP:
Data udostępnienia informacji:
Data udostępnienia informacji:
2018-08-22 14:51:09
Osoba, która zmieniła informację:
Osoba, która zmieniła informację:
Data ostatniej zmiany:
Data ostatniej zmiany:
2019-01-29 13:38:03
Artykuł był wyświetlony:
Artykuł był wyświetlony:
681 raz(y)
Zobacz pełną listę zmian czytanej informacji »
« powrót do poprzedniej strony