Zamówienia publiczne
Szczegóły informacji
ZAPYTANIE OFERTOWE „Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług obejmujących przygotowanie, dostarczenie i podanie posiłków dla uczestników spotkań prowadzonych w ramach projektu „Kooperacja - efektywna i skuteczna”.
Status: rozstrzygnięty
Tryb: usługi społeczne
Rodzaj zamówienia: Usługi
Zamawiający: Regionalny Ośrodek Polityki Społecznej w Zielonej Górze
Finansowanie: Projekt partnerski Kooperacja - efektywna i skuteczna
Nr UZP: nie dotyczy
Termin składania ofert / wniosków: 2019-01-22 14:30:00
Miejsce złożenia oferty: Regionalny Ośrodek Polityki Społecznej w Zielonej Górze
Ogłoszono dnia: 2019-01-11 przez Jakub Piosik
Treść:
Regionalny Ośrodek Polityki Społecznej w Zielonej Górze, w ramach projektu partnerskiego
pt. „Kooperacja – efektywna i skuteczna”, współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Osi Priorytetowej II Efektywne polityki publiczne dla rynku pracy, gospodarki
i edukacji, Działania 2.5 Skuteczna pomoc społeczna Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój na lata 2014-2020”, zaprasza do składania ofert na zadanie pn.: zapewnienie usług obejmujących przygotowanie, dostarczenie i podanie posiłków dla uczestników spotkań prowadzonych w ramach projektu „Kooperacja - efektywna i skuteczna”.
pt. „Kooperacja – efektywna i skuteczna”, współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Osi Priorytetowej II Efektywne polityki publiczne dla rynku pracy, gospodarki
i edukacji, Działania 2.5 Skuteczna pomoc społeczna Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój na lata 2014-2020”, zaprasza do składania ofert na zadanie pn.: zapewnienie usług obejmujących przygotowanie, dostarczenie i podanie posiłków dla uczestników spotkań prowadzonych w ramach projektu „Kooperacja - efektywna i skuteczna”.
Przedmiot zamówienia zostanie zlecony na podstawie art. 15a ustawy z dnia 27 kwietnia 2006 r.
o spółdzielniach socjalnych (Dz. U. z 2018r. poz.1205), na podstawie której o udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wyłącznie spółdzielnie socjalne, działające na podstawie ustawy lub właściwych przepisów członkowskich Unii Europejskiej lub Europejskiego Obszaru Gospodarczego, z uwzględnieniem przepisów art. 44 ust. 3 ustawy z dnia 27 sierpnia 2009 r.
o finansach publicznych.
o spółdzielniach socjalnych (Dz. U. z 2018r. poz.1205), na podstawie której o udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wyłącznie spółdzielnie socjalne, działające na podstawie ustawy lub właściwych przepisów członkowskich Unii Europejskiej lub Europejskiego Obszaru Gospodarczego, z uwzględnieniem przepisów art. 44 ust. 3 ustawy z dnia 27 sierpnia 2009 r.
o finansach publicznych.
1. Opis przedmiotu zamówienia: opis przedmiotu zamówienia został zawarty w załączniku nr 1.
2. Wymagany termin realizacji przedmiotu zamówienia: styczeń 2019 r. – luty 2019 r. Szczegółowe terminy reguluje Opis przedmiotu zamówienia;
3. Zamawiający dokona oceny ofert wg kryteriów:
1) Kryterium oceny – cena 100%.
4. Wykonawca składając ofertę zobowiązany jest złożyć następujące dokumenty:
1) Formularz oferty wg załączonego wzoru – załącznik nr 2.
5. Opis sposobu obliczenia ceny w składanej ofercie:
Cena powinna zawierać:
1) wartość usługi określoną w oparciu o przedmiot zamówienia;
2) obowiązujący podatek od towarów i usług (VAT);
3) cena podana przez wykonawcę za świadczoną usługę jest obowiązująca przez okres ważności umowy i nie będzie podlegała waloryzacji w okresie jej trwania.
6. Zamawiający wybierze ofertę z najniższą ceną oraz spełniającą kryterium dostępu.
7. Opis sposobu przygotowania oferty:
1) Ofertę należy złożyć w kopercie lub przesłać w formie elektronicznej;
na kopercie należy umieścić nazwę i adres wykonawcy oraz zamawiającego tj. Regionalny Ośrodek Polityki Społecznej w Zielonej Górze, Al. Niepodległości 36, 65 - 042 Zielona Góra, z opisem: oferta na usługi przygotowania, dostarczenia i podania posiłków - projekt „Kooperacja – efektywna i skuteczna”, lub przesłać w formie elektronicznej na adres sekretariat@rops.lubuskie.pl, w tytule przesłanej wiadomości proszę wpisać: oferta na usługi przygotowania, dostarczenia i podania posiłków - projekt „Kooperacja – efektywna i skuteczna”.
2) Cena podana w złożonej ofercie ma być podana cyfrowo i słownie oraz wskazana stawka na jedną osobę. Oferta cenowa winna być sporządzona wyłącznie w języku polskim. Formularz należy wypełnić czytelną i trwałą techniką. Formularz należy czytelnie podpisać i opieczętować.
3) Przedmiot zamówienia został podzielony na cztery części (A, B, C, D). Wykonawca może złożyć ofertę (zał. nr 2) na dowolną liczbę części.
8. Miejsce i termin złożenia oferty:
Ofertę należy złożyć w terminie do dnia 22.01.2019r. do godziny 14.30 w siedzibie zamawiającego,
tj. w Regionalnym Ośrodku Polityki Społecznej w Zielonej Górze, Al. Niepodległości 36, 65 – 042 Zielona Góra, lub w formie elektronicznej na adres: sekretariat@rops.lubuskie.pl, w tytule przesłanej wiadomości proszę wpisać:. oferta na usługi przygotowania, dostarczenia i podania posiłków - projekt „Kooperacja – efektywna i skuteczna”.
tj. w Regionalnym Ośrodku Polityki Społecznej w Zielonej Górze, Al. Niepodległości 36, 65 – 042 Zielona Góra, lub w formie elektronicznej na adres: sekretariat@rops.lubuskie.pl, w tytule przesłanej wiadomości proszę wpisać:. oferta na usługi przygotowania, dostarczenia i podania posiłków - projekt „Kooperacja – efektywna i skuteczna”.
1) Oferta otrzymana przez zamawiającego po terminie podanym powyżej zostanie wykonawcy
zwrócona.
zwrócona.
9. Osobą uprawnioną do kontaktów z wykonawcami jest: Agata Dorocka, tel. (68)323 18 87, adres e-mail: a.dorocka@rops.lubuskie.pl, Paulina Soydam tel. (68)3231887, adres e-mail: p.soydam@rops.lubuskie.pl
10. Informacje dotyczące zawierania umowy.
1) Projekt umowy stanowi załącznik nr 3 do zapytania ofertowego.
Załączniki
Rejestr zmian
Podmiot udostępniający informację: | Podmiot udostępniający informację: Regionalny Ośrodek Polityki Społecznej w Zielonej Górze |
||
---|---|---|---|
Osoba, która wytworzyła informację: | Osoba, która wytworzyla informację: Jakub Piosik |
Data wytworzenia informacji: | Data wytworzenia informacji: 2019-01-11 |
Osoba, która odpowiada za treść: | Osoba, która odpowiada za treść: Jakub Piosik |
Data wprowadzenia do BIP | Data wprowadzenia do BIP 2019-01-11 12:38:49 |
Wprowadził informację do BIP: | Wprowadził informację do BIP: |
Data udostępnienia informacji: | Data udostępnienia informacji: 2019-01-11 12:42:10 |
Osoba, która zmieniła informację: | Osoba, która zmieniła informację: |
Data ostatniej zmiany: | Data ostatniej zmiany: 2019-01-29 13:34:32 |
Artykuł był wyświetlony: | Artykuł był wyświetlony: 563 raz(y) |